Automatisch opslaan en automatisch invullen gebruiken

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Gegevens automatisch opslaan

Wanneer u websites bezoekt en logins, wachtwoorden, gegevens van bankpassen of adressen invoert in online formulieren, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u ze aan de kluis wilt toevoegen.

Aanmelden bij websites

Wanneer u een website bezoekt, zoekt Kaspersky Password Manager in de kluis naar accounts die u voor die website hebt opgeslagen. Afhankelijk van de zoekresultaten doet het programma een van het volgende:

Als u automatisch aanmelden hebt ingeschakeld en een standaardaccount voor de website hebt gekozen, wordt u door Kaspersky Password Manager automatisch aangemeld.

Kaspersky Password Manager schakelt automatisch aanmelden uit op websites die twee of meer aanmeldformulieren hebben.

Een website openen vanuit het hoofdvenster van het programma

Een website openen vanuit het menu van de extensie

Adressen en gegevens van bankpassen automatisch laten invullen

Wanneer u online winkelt, zoekt Kaspersky Password Manager in de kluis naar bankpassen en adressen om de velden voor de verzend- en betaalgegevens in te vullen. Als de kluis de gepaste item bevat, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd het adres of de bankpas te kiezen die u wilt gebruiken voor het online formulier. Als Kaspersky Password Manager gegevens vindt die in een veld van een online formulier kunnen worden ingevoerd, geeft het programma het sleutelpictogram weer naast het veld.

U kunt automatisch opslaan en automatisch invullen uitschakelen als u niet wilt dat Kaspersky Password Manager online formulieren voor u invult.